Dax för nytt kakel i Lund?

Hej och god morgon på er alla läsare och välkomna in till bloggen. Jag hoppas ni ska tycka om de inlägg jag ska skriva till er idag. Dagens andra inlägg ska handla om ett företag som heter Solid Måleri Entreprenad i Malmö AB. Det här är ett företag som kan hjälpa er som behöver hjälp med något inom kakel i Lund eller om ni behöver hjälp av en målare i Lund med omnejd. Jag har själv anlitat det här företaget när det var dags att fixa iordning mitt badrum så jag vet vad jag talar om när jag säger att det här företaget har gjort ett riktigt kvalitativt jobb. Det brukar vara till stor nytta för mig att läsa vad ni andra skriver i era bloggar angående olika företag, till exempel olika byggfirmor. De har varit till hjälp för mig när det har varit dags att renovera här hemma. Eftersom det finns så många olika företag att välja på underlättar det att få reda på vilka företag ni andra rekommenderar. Jag tänkte mig idag att jag ska ge er ett tips på ett riktigt bra och pålitligt företag! 

 

Solid Måleri Entreprenad i Malmö har gjort ett väldigt fint arbete med att kakla och våtrumsmåla mitt badrum. Målarna och kakelsättarna som kom hem till mig kunde verkligen sin sak. Det är så viktigt att allting blir riktigt gjort ifrån början när det gäller jobb som ska göras i ens badrum. Därför att det är ett våtrum. En dålig renovering kan få förödande konsekvenser i form av fuktskador och på sikt mögel. Det är inte ens säkert att det går att teckna en hemförsäkring om någon “fuskbyggare” varit i farten. För er som behöver hjälp med kakel i Lund med omnejd är Solid Måleri och Entreprenad i Malmö det företag som jag verkligen vill rekommendera.